Hoppa till sidans innehåll

Detta innebär de nya restriktionerna för Gympalätt

05 NOV 2020 21:53
  • Skapad: 05 NOV 2020 21:53

Ibland blir det verkligen inte som man har tänkt sig och det här året tycks ingenting bli som vi önskar. På grund av de nya restriktioner som Folkhälsomyndigheten och Region Kronoberg har infört avseende covid-19 har Gympalätt, idag, tagit beslutet om att ställa in vissa av våra gymnastikträningar från och med imorgon 6/11.

De lektioner som kommer att ställas in på obestämd tid är Familjegympan, Bamse 1, Powermixen, Movemixen och Vattengympan.

För att kunna säkerställa att träningen kan genomföras på ett säkert sätt och i enlighet med de nya skärpta kraven måste alla förhålla sig till följande direktiv:

  • Alla barn som behöver lämnas till träningen ska vänta ute, nedanför trappan, där en av ledarna möter upp barnet fem minuter innan lektionen börjar. Detsamma gäller vid hämtningen. Ledarna kommer ut med barnen tidigast 5 min innan lektionen slutar.
  • Det är jätteviktigt att alla kommer ombytta och har gått på toaletten och tvättat händerna hemma eftersom vi inte har möjlighet att följa varje barn i omklädningsrummet.
  • Det är också viktigt att vara i tid till träkningen, då vi kommer att stänga dörrarna så att ingen oberoende kommer in i omklädningsrummen eller salarna.

Vi har såklart stor förståelse för om du som förälder är orolig och inte vill lämna ditt barn till träningarna, meddela oss gärna detta så vet vi. Vi kommer att fortsätta hålla i träningarna för barnen som är födda 05 och uppåt helt enligt rekommendationerna från myndigheterna.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar kring detta.

Vänliga hälsningar 
Gympalätt

Skribent: Edona Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
GF Gympalätt - Gymnastik
Jennifer Larsson, månskensvägen 9
36541 Hovmantorp

Kontakt:
Tel: 0760312358
E-post: styrelsen.gympalatt@...

Se all info