Hoppa till sidans innehåll

Bilder från nu och då


 

Söndagen den 23 oktober 2011 firade vi vårt 30 års-jubileum med showen Födelsedagskalaset i Allhallen i Hovmantorp.

 

Vi började med genrep kl  12.00, vi fick ett stort problem, airtracken ville inte starta. Paniken spred sig, men Jenny J och Mattias åkte till Växjö för att låna en liknande. Under tiden körde alla gymnasterna igenom showen, allt gick bra och gymnasterna fick gå på airtracken. Efter genrepet åkte alla hem och åt middag. Joakim tog sig en titt på airtracken, med hjälp av en hemsida så fixade han igång vår airtrack. Joakim TACK!

 

Sen var det dags för den stora showen, allt gick jättebra. Allhallen var fullsatt, till och me i trappan var det fullt.

Ordförande Helena hälsade alla välkomna. Showen tog med oss på en resa som startade för 30 år sedan. Musiken var hämtad från 80-, 90- och 2000-talet. Publiken fick se fristående, räck, trampett, dans, akrobatik, rockringar, hopprepshoppning, bollar, matta, och airtrack.

 

Avslutningen skedde med dans med alla gymnaster som på slutet bildade Gympalätts flagga, Bamsebarn med ballonger springandes runt den mänskliga flaggan.

 

Efter showen drogs lotterna i lotteriet, vinnarna i teckningstävlingen fick priser.

I entréhallen bjöds alla gymnaster och besökare på födelsedagstårta, kaffe och saft. Bildspel, gymnastikdräkter, kläder och priser från Gympalätts 30-åriga historia kunde båskådas under fikat.

 

Hemma hos mig övar vi numera på kålmasken, dunkande hjärta till lady gaga och nynnar på Haba haba sutt sutt....

 

Stort tack till alla gymnaster, ledare och publik som deltog under vår jublieumshow. Tack till Frida och Linnea som gjort danserna i programmet.

 

Foto: Peter Karlsson

 

 

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:32 Skribent: Jenny Karlsson

Postadress:
GF Gympalätt - Gymnastik
Linnéa Sandell, Norrgatan 7
36541 Hovmantorp

Kontakt:
Tel: +46722643160
E-post: This is a mailto link

Se all info